Tala är silver men tiga är guld


Llegamos pa la disco

 

Okej, jag vet att jag har sagt att jag och Camila ska till San Diego/Los Angeles men nu är det så att vi får helt enkelt åka dit när vi är 18 istället. Vi skulle egentligen stanna hos pappas kompis men han massa problem just nu.

 

Så det blir ingen resa till USA. ISTÄLLET blir det Zakynthos! Två vänner till mig var där förra året och tipsade mig om att åka dit för att festa, sola bada m.m men jag var ju stensäker på att vi åker till San Diego menmen Jag försök övertala pappa för att åka dit och han är redan såld! Ön är så jävla fint! SÅ DET BLR GREKLAND ISTÄLLET! Jag taggar sönder redan!


Die in your arms

Hey folks! Äääntligen sommarlov! Love it. Jo vad har jag hunnit göra? Min brorsa har tagit studenten, jag blir så himla stolt över honom! Ja juste igår blev jag ensambarn,tråkigt as hell. Bilderna är från igår, var ute med mina favoriter!


The lucky one

Idag har jag och min syster shoppat som en galningar !Detta fick jag med mig hem idag några par klackar, 2 klänningar, kavaj och en blus, 2 par acne shorts och acne jeans. SUPERGLAD TJEJ HÄR!


Sometimes your words just hypnotize me

 

Hej! Åh, jag är hundvakt åt 2 gosiga, söta, underbara hundar! Jag smälter varje gång dem pussar mig och typ vill att jag ska krama sönder dem. Sen är min syrra tillbaks! Och det betyder alltså, mera kläder till lilla sabina!!! JAAAA. Jag och min syrra har samma storlek på typ kläder och skor, underbart!

 

Jo vad mer? Nej annars händer inte så mycket, vill inte ens prata om vädret... vafan? JUNI OCH TYP 9 grader? WTF liksom?! Juste Hanna J vann big brother! Jag grät seriöst, jag blev så himla rörd, helt klart en värdig vinnare!


Let it rain over me


La España med 9F3. saknar..

NÄR DET ÄR sånt här väder strejkar jag. Jag har placerat mig under täcket och tänker inte flytta mig på hela dagen. Blev t.om en frukost på sängen. Nu ska jag sätta på en film och försöka gå i ide ett par timmar.

Det är dagar som denna man tappar all livskraft och bara vill gräva ner sig under täcket och stanna där föralltid.

RSS 2.0