rude boy

Other - <p>BoyIf you didn't have feet, would you wear shoes?<br>Lol, no.<br>So why do you wear a bra?<br>For the same reason that you wear pants;)</p>

 - <p>Hayden<br>The hill to your house is a pain, I better get spanked when I get there!<br>Ummm.... excuse me?!<br>You heard me, a huge one aswell<br>O.o check your first message<br>OH GOD! Im so so sorry, i meant THANKED, like thank-you... <br>suuure you did :)<br></p>

 


Le friday

Det har hänt så mycket den här helgen! I fredags så mötte jag Camila och Isabelle, vi köpte vattenpipa sen drog vi vidare till gamla stan och åt glass! Jätte mysigt! Det var orminge karneval och mård & shivano uppträdde, kan bara säga shit vad dem är tunga! Fick sällskap av Micke och Simon och en viss person!


Once they stop talking to you, they start talking ABOUT you.

Jag hatar falska vänner, helt ärligt. Vad ska man ha en falsk vän till? dom är bara skräp. Folk som beter sig som värsta goda vännen face2face men beter sig riktigt falskt bakom ryggen.Och sen att man får höra all skit personen har snackat?! åh blir så sur på sånt.Orkar verkligen inte med sånna människor, ska man ha vänner så ska dom vara äkta, inte någon som går bakom ryggen, snackar bullshit och bara försöker få status. Vad fan är det för person? Vem vill ha en sån. Säger bara en sak till denna person, 'Burn in hell bitch'.

Ibland tror man att ens vänner är så äkta, att man kan lita på dom och säga exakt allt.
Men nej, det kan man verkligen inte. Minsta lilla privata ska tydligen hela världen veta.
Alltså snälla, väx upp. Mogna till lite och visa att du vet hur en vän ska vara. Inte första gången man blir utsatt så jag vet mycket väl hur du skall hanteras. Tro mig.


Cpfittäckeldag

I'm so screwed. På riktigt. Jag fattr inte vad är det för fel på min hjärna? Jag och matte är typ fiender, vi är som vatten och olja, det går bara inte! Matte np gick inte så bra som jag hade tänkt.. Det var lite sorgligt eftersom jag ville verkligen klara det menmen... Jag är inte smart helt enkelt. FML


Leggo

Puh! Har pluggat matte i typ 5 timmar nu! Känns riktigt bra! Jag hoppas att det går bra på tisdag, jag är så himla nervös!! Menmen vad annars? Jo det har vart fint väder så familjen grillade, supermysigt! Längtar som fan till nästa helg! Ska ha chillkrör hemma hos mig och sen är det orminge karneval! Dagen alla 98 har väntat på! Hahaha!

 


U to the ppsala

image descriptionimage descriptionimage description

Tjo. Idag skulle jag igentligen ha pluggat ihjäl mig men jag valde att åka till Uppsala to my sis. Hon hade bal idag och ville att jag skulle hjälpa henne och så åkte till uppsala där jag träffa the boyz från igår kväll, kunde det blir mer awkward? haha anyway jag hjälpte min syster att fixa sig och träffade även hennes pojkvän haha, min syster pluggar läkare/kirurg och hennes pojkvän pluggar juridik och jag? Jo lilla sabina går sam-media haha!

Ladies love me I'm on my Cool J

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Hej. Japp igår bjöd team fresh all day på fest! Fast först middag med mina flickor, lite drama i slutet menmen.. Vi åkte vidare till Märsta för att träffa några boyz. Isabelle och hennes vän Elin följde även med! Det blev ganska lyckad kväll dock var vi tvungna att dra ganska tidigt eftersom jag skulle till uppsala på morgonen.. lite segt! Och isabelle skulle jobba..Btw fick träffa min dröm man,lil wayne haha! Och kanel! haha! Nej men det fyfan vilken kväll!

Right next to you

Tja! Idag har jag bara chillat sönder. Haft lite ångest över min idrottsprov.. Men jaja!


The last song

image description

Nu är jag nästan klar med min uppsats! Haha yeah like you care.. Nej men jag orkar inte mer.. Nu ska jag sova! Imorgon har jag sååå mycket att göra! Ska fixa skydd till min iphåne, fixa mitt pass, fixa personbevis, plugga, vara barnvakt och återigen PLUGGA.. yeeeey


La escuela

 

 

Hej på er! Nu är det måndag och en ny vecka har börjat, fan vad gay jag låter haha! Den här veckan kommer jag seriöst vara en plugghäst! har så himla mycket just, men jag vet inte hur jag ska börja! Nej men jag ska göra klart min engelska uppsats IDAG! C ya!


All the haters look so small from up here

image descriptionimage description

CPskitdag.Jag är så jävla skoltrött, så jävla trött på alla människor runt omkring mig. Folk som försöker trycka ner mig för att få uppmärksamhet. Så rubriken stämmer rätt bra just nu. ALL the haters look so small from up here. Bitterfitta nr1.

Annars då? Jo, det var nationella idag, det gick rätt bra så jag hoppas att det ger resultat! Sedan åkte jag till mammas jobb, hämtade mina hem nycklar och drog hem. Fick mensvärk så jag kom hem tog en alvedon och sov i några timmar, sen vidare till axel! Tjänade ihop lite para och imorn ska jag också jobba, tråkigt.


I should be so lucky

Tju. Idag har det faktiskt varit en superduger dag! Åkte till kungsan med min padre och åt fridays! Gud, vad jag är så hilmla glad idag, verkligen! Jag trodde seriöst att det var sommarlov men nej, bara några dagar kvar! Tiden går så fort, tänk snart är det sommarlov och sedan börjar jag tvåan, så jävla sick! FAN jag vill verkligen inte!! PANIK.


Valfuckingborg 2012

image description
image description

Valborg dårå. Åh fyfan, önskar att jag kunde komma ihåg det som hände, haha! nejrå, så full var jag inte, men jaja. Först åkte jag iväg med min familia till uppsala och  jag visste att uppsala är känd för sina valborgsfester men herregud jag trodde seriöst att folk överdrev men det gjorde dem inte! Det var så jäkla sjukt på riktigt, helt magiskt! Där träffade jag Camila, the twins och massa andra störtsköna tjejer! Vi träffade även våra värstås boys haha och äntligen fick jag träffa my crush(kanel) tvilling!

Sedan åkte vi hem och tågresan var så jäkla najs, folk sydde, var helt galna, så jävla kul att se! Jag åkte hem fixade och drog med mamma och kollade på majbrasan. Sedan vidare till Isabelles middag, det var lite segt tills våra västerås pojkar kom! Nu vill jag inte berätta mer.

Men fyfan vilken lyckad valborg! Nästa år blir det samma gäng och samma plats, spik!

RSS 2.0