Lista

Okej men nu kör vi en sådan jag-har-tråkigt-lista!
5 grejer som jag verkligen stör/hatar :
  • Osociala människor
  • Dryga människor
  • Folk som inte fattar mina skämt.
  • Matte är det värsta jag vet.
  • Killar som leker snygga.
5 grejer som jag verkligen gillar/älskar :
  • Det finns ingen lördag där jag inte äter godis
  • Jag älskar ormar och allt som är onormalt
  • Folk som säger vad dem tycker
  • Skånska
  • Killar som är blyga

Jag hatar att jag älskar dig

Hello fellas! Skolan idag dårå, ja inget nytt.. Härligt gäng man har som klass kan man väl säga. Är sjukt trött för tillfället, har inte haft någon lust att skriva alls..finns ingenting att skriva om, eller jo men orkar inte skriva helt enkelt. Just nu mår jag sisådär, tänker en hel del och ja. Känslor och allt sånt suger fett, jag vill ha någon hos mig jag hatar att vara ensam och känna mig helt ensam. Nått helt ointressant är...att jag blivit lite smått kär i Zac Efron efter jag kollat på 17 again! Mums alltså, men vill ha någon helt annan än han fast han skulle dock inte sitta fel. Ehummm nu sitter jag bara och skriver massa strunt. PUSS


What Makes You Beautiful


Nu ska jag ta och sova! Imorgon är deet skola som sagt! börjar 10 men ändå, skönt ifall man sover lite längre, fan vad segt att man slutar 4 en torsdag.. men jaja gymnasiet,vad ska man göra? Men innan jag går och lägger mig kan jag berätta lite om min klass och min dag. Min dag har vart helt lyckad även ifall vi slutade typ 4 men åh sista lekionen var så kul så att det var härligt att få skratta med sina nya klasskompisar! Jag kan fortfarande inte allas namn men det kommer säkert, jag kommer trots allt att gå med dem i tre fucking år! det känns sjukt länge men jag lovar tiden kommer flyga förbi. Åh snart kommer vi ta stunden och börja på det "vuxna"livet okej men nu känner jag att vi går lite för långt..h3h3h

Herregud!

åh lord! Gud vad länge sen! Har kollat runt lite och märker hur mycket jag har förändrats under en sådan kort tid..sjukt! Men jaja det har hänt så mycket , för det första så har jag gått ut nian och börjat gymnasiet och jag är så hilma glad för det! Jag älskar att få lära känna nya människor och älskar att alla eller dem flesta har redan sagt att jag är alltid så glad och sprider glädje och det värmer!


Torsdag kl 23.45 - några timmar innan gymnasiet!'

"klockar är 23.45 om en 15 min är torsdag , och det händer något stort då! Jag ska nämligen börja gymnasiet! åh jag skriver detta fär jag vill minnas hur nervös jag var/är. Min känsla just nu går inte att beskriva. Jag har så många frågor i mitt huvudet just nu. Ska jag gå i klackar? ( dem är inte jätte höga kanske 7cm?) för jag vill inte verkar vara för kort. Vad ska jag ha på mig? asså shit sen finns det en tjej i min klass som ser skit bitchig ut eller rättare sagt 3 . dem ser jätte äldre och så kommer jag lilla sabina här! jag är skit nervös! aaaaaargh kan inte förklara , jag får ont i magen!"

Nu kan jag stolt säga att jag trivs i min nya klass! 33 nya sköna människor, 7 stört sköna killar och härliga tjejer! Jag är så otroligt tacksam att fått chansen att lära känna just dem dem. Finnare folks finns inte!


RSS 2.0