I'm gonna live my life No matter what, we party tonight


Jag är medveten att jag är typ världens bästa bloggerska (gud vad töntigt det där lät!!) Nej men det var vart lov och soooligt hela veckan så jag bara njutit av solen och långa sovmorgon! Dock är så lite förskyld.. men jaja! I måndags så träffade jag Maria, vi köpte biljetter till Daddy Yankee, jag är så jävla taggad! MEN liteeee för dyrt vare, typ 700spänn men jagh hoppas att det är värd! 16 maj dååå jävlar!

I tisdags så var jag hemma och gjorde inte ett skit! Så jäkla skönt, borde ha pluggat då men jag är så lat(..) Var skit duktig och lagade mat och hjälpte mamma med tvätten.

Wooop


Åh fyfan vilken lyckad kväll! Maria fyllde 18 bast igår/idag!! Fyfan vad man har dansat och träffat sköna människor! Vill också fylla 18! 94or måste vara nog dem skönaste people ever! Killarna var mogna som fan och fucking stiliga!

Men innan "festen" så hann jag göra asmycket! Som sälja min avicii biljett! Efter det åkte jag hem, fixade snabbt och mötte min syrra, vi körde laserdome. Jävligt awesome! Kände mig lite sjuk och jävligt seg så hade hade inte alls planerat att dra till till marias fest men eftersom hon känner både mig och min sis så gick jag ta med mig henne, dock tyckte hon att det skulle bara va småungar, eftersom hon är 21! Men jaja hon drog ganska snabbt så det var ju skönt! Nej men nu ska jag gå och dö i min säng.

Simma lugnt


Godkväll allihopa! ska snart gå och lägga mig är sjukt trött fyfan. Söndag dårå, fan vad segt, orkar seriöst inte med skolan längre, trött på min klass, trött på min skola, trött på mina lärare, trött på mina läxor/prov, trött på mina föräldrar, trött på att bo hemma osv TRÖTT PÅ LIVET! Skulle göra vad som helst på att åka utomlands med mina vänner och bara njuta och aldrig komma tillbaka! Fan vad fint det skulle sitta. Men jaja tillbaka till verkligheten, idag lyckades jag pallra mig till forum med mamma för att köpa lite idrottskläder vilket var väldigt nödvändigt. Vi åt tacos till middag, fyfan vad gott! Fick lite gäster med, pappas kusin och hans syssling, hade tänkt börja plugga media men nej det gick föfan inte. Imorn då jävlar!

 

 


Åh fan vad jag ska satsa i sommar!


Soldiers

Hey fellas! Lördag dårå, gör inte ett skit. Mensvärken kom tillbaka och fuckka up min dag. Hade andra planer för idag men allt sket sig, mamma och pappa skulle igentligen sitta just nu på ett flygplan påväg till Thailand men så blev det inställt, mammas pass hade gått ut så dem var tvungna att fixa det men det skulle ta några dagar. Typiskt mina föräldrar att ta tag i viktiga grejer i sista minuten. Men jaja så kan det gå..


Fredagsmys.

Tjena folks! Allt bra med er? Själv så mår jag toppen! Hade mensvärk både igår och idag men äntligen har det gått över.. Idag har jag inte gjort ett skit idag. Jag har varit ute med min vovve och bara chillat hemma, haft lite fredagsmys och kollat på massa disney filmer, supermys!

 


Los Angeles

Jag är nästan 90 % säker att jag åker till LOS ANGELES i sommar! Antingen åker jag och isabelle ensamma och möter min faster där eller så åker jag med min familj, fortfarande med isabelle! Hennes föräldrar ska pratar med mina och om allt går som det ska kommer det sommar 2012 bli tuuuuuung!! Åh jag längtar! Sen kommer vi familjen säkert åka till spanien eller london, weekend trip liksom.
http://www.tourificescapes.com/wp-content/uploads/2010/08/Los-Angeles-DT.jpghttp://www.skvallernytt.se/skn/wp-content/uploads/2011/09/3d7a9ca71a713ec44e7b.jpghttp://blog.petaflop.de/wp-content/uploads/2007/09/palms-palmen-allee-hollywood-los-angeles-usa-dscn5556.jpg

RSS 2.0