Na Na Na

Godmorgon folks! Äter frukost för tillfället, smakar sjukt äckligt, är verkligen inte van att äta frukost på vardagen.. men nu gör jag det! :) men iaf idag ska jag till skolan och hämta mina betyg, jag söker nämligen stupedium så jag måste få det klart idag, vi har bara 2 lektioner och två jävliga onödiga, data och engelska.. Vi får inte ens betyg för data och engelska är det bara uppsats och det gör jag gärna hemma.. Ikväll ska jag vaara barnvakt.. cashflooow chacin!!


la gente esta muy loca

shame on me känner jag nästan...
Heeej bloggen!! Gud har typ inte bloggat sen i lördags men det är för jag har haft en jävligt jobbig vecka men nu är den över och nu har man tid för bloggen :) Iallfall jag har inte gjort så mycket, har bara pluggat som sagt.. Hade matteprov idag och jag kan lätt säga att någon kommer få F ! Men hoppas hoppas att jag får A på min italienska prov, verkligen hoppas! Vi har gäster just nu och vi ska fika typ.. och imorgon är det match Peru- Chile (bara så ni vet är peru och chile värsta fiender) såå det får jag absolut inte missa!

Right now


Jag just nu..

your love is my drug

Sorry att jag inte uppdaterade igår, var så himla trött så jag tog en chill kväll.. Jag och mamma var hemma och kollade på Idol som förövrigt suger(!!) och för första gången i mitt liv så köpte jag inte godis, körde lite nyttigt istället! Fruktsallad blev det! Tänkte plugga lite matte men hade ingen ork, ikväll ska jag satsa skriva lite på min engelska uppsats som jag har inte börjat med.. måste ta tag i mina grejer alltså. Men iallafall dagens planer är att åka till min kusin som fyller 4år och fira henne, sen ikväll ska jag plugga lite och vid klockan 10 kommer Elin och hämtar mig med moppen och drar vidare för feeekke, är jätte party-sugen så jaa..

 


All time low

Hej hopp! sitter och drar i mig två guuoda mackor. Har varit och tränat med Elin, fan har träningsvärk från igår så gick inte så värst bra menmen, skolan va skolan..trist! Dock är mina klasskompisar så fina, dem gjorde min dag.  Well, måste börja plugga till matte provet som vi ska ha på måndag, Jag har inte gjort ett skit, så nu måste jag verkligen ta och satsa! Saknar mina Bert vänner som var och firade Nor idag menmen jag får väl träffa dem någon annan dag!
Tjiiiiingeling


Några bilder från idag.

glad you came

Hey fellas! Har bestämd mig för att blogg igen! Och this time ska jag verkligen satsa..


RSS 2.0