Surprise!

Oj! Är det någon som läser min blogg? Hade ingen aning, kollar aldrig på hur många besökare jag har och sånt, bryr mig helt enkelt inte. MEN jag har fått en kommentar som jag skulle kunna svara på just nu, nu när jag har tillgång till en dator.
 
Åkte inte du med dina föräldrar? Hur kan ni gå ut då? Jag har för mig att Laganas är värsta party street säger dina föräldrar ingeting?
 
Ja, det stämmer! Jag är här med mina föräldrar. Men vi bor inte på samma hotell eller jo, det är lite svårt att förklara. Jag och Camila bor på Laganas och mina föräldrar bor på Kalamanki, det tar typ 10 min dit med moppe så vi äter middag tillsammans och spenderar lite tid med varandra men dem förstår ju att jag vill hellre vara med Camila, men dem har också ett rum i vårt hotell eller det är mer en lägenhet med 4 sängar, och där bor han ibland med hans och mamma kmpis som också följde med. Alltså dem bor på två ställe. Onödigt, jag vet men jag kan förstå att dem var lite oroliga över mig och Camila och ja, dem låter oss gå ut vissa dagar bara men äsch men det skiter i! VI KÖR YOLO!

Livet ba leker!

Åh! Jag är typ kär! Älskar livet, har no worries! Upplever denna äventyr med min bästavän, vad mer kan man önska sig? Jag lever verkligen en dröm, så här ser våra dagar ut: Vaknar, äter frukost ( det innebär vattenmelon med yohurt, thats it! ) Solar, Solar, Solar, äter middag ( jag skulle kunna gifta mig med maten, no kiddin) Sedan sover vi och solar lite till! På kvällen är vi redo för vad laganas har att erbjuda! Hittills har allting gått så perfa!
 


Japp, så kan det gå.

Brun och glad! 37 grader, ville nästan gå runt naken!I väntan på världens godaste cesarsallad!
As always, Camila 123 POSE!Så stora att det är helt sick!
Hände all the time, as jobbigt!
Bakis och sliten, helt dött.Har ingen aning vad jag ska skriva om bilden, Zakynthos town kanske?

Village Inn


Hittade bilderna på hotellets egna hemsida så här kommer i befinna oss i nio dagar. K på den liksom.

LAGANAS

 

 


Fran ett (bokstavigt talat) svettigt internet-cafe:
Kom fram till Zakynthos igar (Laganas) och vart hotell ar trevligt, har en egen altan med utsikt over poolen. Dock tar det cirka 8-9 minuter att ga ner till stranden. Och i denna djavulska hetta (ja de som bor har sager att det har ar det varmaste det varit hittills denna sommaren) ar det jobbgt att ga mer an 30 sekunder ute utan att ligga i vattnet.

 

Men val framme, ar stranden jattefin och vattnet supervarmt! Restaurangerna ar jattemysiga och igar kvall tog var nyfunna van med oss till ett mysigt stalle med utsikt over vattnet. Ett stalle befriat fran alla dessa hundratals britter som befinner sig pa on just nu! :P Sen fick jag aven aka en mysig moppetur till bergen. Nice!

 

Pa mandag ska vi aka in till Zakynthos stad och spana in deras (lilla) shopping och ata middag. Utover det har jag blivit jattebrun pa endast tva dagar sa fran och med nu blir det rikligt med solskyddsfaktor och ingen sololja whatsoever!

Lagger upp lite bilder imorgon!


Gratis WiFI wehoo


Arlana atm.


Sitter och äter frukost, snat åker vi! Vi är så jävla taggade, denna resa kommer bli så jävla bra att vi kommer typ kissa på oss snart haha nej men åh, bara några timmar eller jag menar MINUTER kvar! Cant' wait!
 
Juste! Jag har färgat håret! Synd att det fick bli så mörkt.. Är nästan svarthårig again menmen.

Mot Zakke bror!

Pappa bokade en sista minuten- resa till Zakynthos i Grekland idag! Vårt flyg lyfter kl 6 på morgonen från Arlanda imorgon (idag) alltså! Ska sola, bada, läsa böcker, slappna av och äta gott i nio dagar. Självklart kommer jag att finkamma hela ön i jakten på ett internetcafé så att ni kan hänga på!

Jag har aldrig (ja aldrig!) varit på charter tidigare så jag vet inte riktigt vad jag ska packa, enligt Camila ska man inte ha med sig klackar? WTF!? Jag tar med mig två par klackar. Ses i Grekland!


RSS 2.0