Mobilbloggar

Hej bloggen! Så otroligt skönt att slippa sitta vid datorn hela tiden! Nu har man en iPhone!


har inget att skriva om...


dagens outfit


Såhär ser jag ut idag!
Snart ska vi äta julbord...igen! haha hittills så har vi hunnit kolla på kalle anka och ensam hemma, så jävla mysigt! Sen finaly har vi öppnat julklapparna! ÄÄÄNTLIGEN FICK MAN SIN IPHONE 4S! imorn ska jag köpa massa skal och sedan är det bara att använda! :) Sen fick jag en total makeover biljett( ska nämligen klippa mig och färga) sen fick man en fin kuvert väska från zara , 800 kr, smyckeshållare.. och massa små grejer som örhänge,mascara m.m! JAG ÄR SUPER GLAD!!

GOD JUUUL!!


before i die



Header


Min header känns ganska B, haha! Men anledningen till att jag har valt dessa bilder är för att jag vill ha allt. Jag vill att min hår ska vara precis som i bilden, jag vill så gärna ha usa klackarna! Och jag är helt kär i dipdye, jag gjorde det på vän och fyfan vad snyggt det blev! Sen vill jag såklart ha kärlek, en as biffig kille som kan bära runt mig! Åh....

DAN FÖRE DOPPAREDAN


Godmorgon mobbad tjej!

Well, Godmorgon! Shit imorgon är det Julafton! Äntligen!! Men iallafall första dagen på lovet, känns asnajs. Vaknade för typ en timme sen av jäkla hundjävlen som ville pinka, men jaja just nu sitter jag och äter frukost (K.) haha nej men idag ska jag faktiskt bara va hemma, vill inte byta om, vill inte sminka mig. vill bara sitta framför datan eller tvn. Förresten! Igår så satt uppe till kl 24 för att lämna in jävla media fördjupningen och precis när jag trodde jag var klar så hittar jag min syrra vid datorn och rätta massa småfel..Fuck. Fick melja min lärare istället. yey! men jaja tror inte att ni fattar men aja hejdå!


och nu är det jul !


SNAAAART ÄR DET JUL! har aldrig faktiskt riktigt brytt mig om julen, men iår fan vad annorlunda det känns! Längtar som fan! Familjen har bjudit hela släkten och vänner så jag undrar ifall vi kommer få plats i lägenheten, haha men det löser sig nog. Fast inte så konstigt att jag längtar till jul med tanken på att jag har fan suktat efter min iphone som ligger under julgrannen i typ 1 månad typ :) nääääiz!

äntligen!!!

http://static2.devote.se/gallery/big/20111222/a98eeba8729c5168e94ae50ed0984d6c.jpeg
ÄÄÄÄÄNTLIGEN JULLOV FUUUUCCCKKKKA UR

bajs



Godkväll babes! Hur är läget? Med mig..ja jo det funkar utan att jag får en jävla dunder huvudvärk på kvällarna vilket inte uppskattas särskilt mycket av lilla mig.

Idag har skolan varit piss, har velat gå hem och sova men krigade klart skoldagen. Hade bara svenska redovisning i 30 min, så ja.. så jävla ovärt! Menmen.. Nu ska jag fan ta och göra klart Media fördjupningen och sen är jag FRIIIII! Vill bara påpeka att min skola suger när det gäller lov! Norra real, jesen och flera har redan slutat men nej kärrtorps slutar på torsdag (alltså imorn)

Idaho & Vandea



Ser ni dem här missbildade ungar? Jo, dem är mina fina vänner! Det är dem som får mig att få upp från sängen och pallra mig till skolan. Och tänk att jag ska gå med dem i tre fucking år! Vi har redan planerat massor, som tatuera oss, IBIZA RESAN(!!!!!!!!!!!!!!!!) Peace and lov och MAAAAAAAAAAAAAAAAAASSA ANNAT! Och det sjukaste är att vi ska fan ta studenten tillsammans!!!!!!!!!!!!!!!! orkar inte! jag längtar som faaaaan!!!

Ba så ni vet, random.

LML




Bilder från idag
Åh imorgon är det sovmorgon! LML!! börjar kl 1 och slutar 15.15! Älskar kärrtorps!

Dock vare så jävla segt att vakna typ 8 för att vara i skolan i typ 10 min.. så jävla ovärt! hatar min so/eng lärare asså på riktigt! Så jag andrea och ida åkte hem till mig och kollade på ensam hemma och vi insåg att filmen är fan brutalt! haha! Efter det så gjorde vi pannkakor :) Drog vidare hem till Martin för att häma axel, tjänade 400 kr, värd. Kom hem, åt , ut med ludde, och nu är det plugg som gäller!

godnatt

Lär ju sitta uppe hela jävla natten pga att man alltid skjuter upp plugget till sista sekund. Hoppas alla sover gott inatt!

ta mig tillbaka



December 2010..

så skoltrött


Vill ha snö.
Vill åka pulka.
Vill ha snöbollskrig.
Vill halka.
Vill ha snö!


RSS 2.0